IRTEH - Web Design, PHP, HTML, CSS, JavaScript
 • Securitate
 • Contacteaza-ne!
 • Irteh trateaza foarte serios securitatea conturilor voastre. Pentru asta, am adunat la un loc cateva informatii importante pentru a va venii in ajutor si a va invata sa fiti precauti atunci cand vine vorba sa deveniti o victima a conturilor furate sau a metodelor de fraudare. Daca se intampla asta sau pentru a pre-intampina acest lucru, puteti citii ce sa faceti in astfel de cazuri.

  Furtul de Cont

  Impartirea contului se intampla atunci cand permiti altor persoane sa se conecteze pe contul tau, sau atunci cand tu intri pe contul altora. Chiar daca ai incredere in persoanele respective, iti asumi un risc oferindu-le datele contului tau. Poti fi sigur de o securitate completa doar atunci cand nu imparti aceste date de logare cu nimeni si sub nicio forma.

  Tine minte ca jucatorii ce impart datele contului cu altcineva incalca termenii si conditiile de folosire. Un jucator al carui cont este folosit si de altcineva, nu va beneficia de suport din partea echipei pentru niciun serviciu. Daca se intampla sa se piarda servicii sau fisiere stocate, nu se va oferi ajutor deoarece conturile impartite nu au dreptul de a beneficia de acest lucru.

  Ajutor! Ce trebuie sa fac in cazul unei fraude sau furt?

  1. Daca observi ca nu te mai poti loga pe cont sau observi ca pe contul tau a fost activitate desi tu nu ai fost online, urmeaza acesti pasi:

  1.1 Schimba imediat parola la http://irteh.com
  1.2 Daca nu mai ai acces la cont, contacteaza imediat Echipa de Suport IRTEH.
  1.3 Ofera echipei de suport informatiile necesare de indata ce aceasta ti le va cere.
  1.4 Pentru a rezolva un caz de acest gen poate dura ceva timp. Te rugam sa ai rabdare si sa astepti instructiunile Echipei de Suport

  Masuri de precautie

  Alege o parola care nu are nimic in comun cu tine. Parolele ce contin data de nastere, numele, orase, hobby-uri etc. sunt parole neadecvate - evita folosirea lor!

  Falsii Administratori de Forum / Chat

  Anumite persoane se pretind a fi Administratori sau fac parte din echipa technica etc. si vor incerca sa-ti spuna ca pe contul tau au aparut niste erori. Sau iti vor promite nenumarate lucruri dar pentru asta va trebui sa le dai datele contului.

  1. Niciun membru IRTEH nu iti va cere niciodata parola.
  2. Daca cineva iti cere astfel de date te rugam sa-l raportezi imediat si sa nu ii dai niciun fel de date despre cont, chiar daca te ameninta ca vei avea contul banat daca nu o faci. Aceste amenintari sunt doar pentru intimidare.

  Parola email

  1. Va rugam nu dati datele contului de email sau de pe retele de socializare. Daca cineva intra in posesia parolei de email va fi foarte usor sa va fure si contul.
  2. Va recomandam insistent sa folositi pentru IRTEH o parola unica, pe care nu o folositi nicaieri.